Water rower

Water Rower že več kot dvajset let združuje oblikovalski stil, rokodelstvo in etično uporabo vrhunskih materialov za izdelavo svetovno najuspešnejših veslaških simulatorjev – veslačev. Edinstven WaterFlywheel – vodni vztrajnik, združuje tiho valovanje vode in ritem gibanja v izjemno vadbeno doživetje.

Zakaj voda?

WaterRower-jev patentirani vodni vztrajnik posnema gibanje čolna skozi vodo. Z uporabo enakega elementa – vode, dosežemo, da je tudi veslanje v zaprtem prostoru podobno veslanju v naravi. Gostota vode je 800 krat večja kot zrak zato WaterRower-jev ergometer ne potrebuje mehanske obremenitve, kot jo klasični veslaški ergometri – veslači, ki uporabljajo zrak. 

Tiho pluskanje vode, ritem gibanja, gladko drsenje in pomirjujoč zvok vztrajnika WaterFlywheel pričarajo estetski užitek veslanja. Posebno oblikovana vesla vodnega vztrajnika učinkovito zajemajo vodo, preprečujejo zdrs in omogočajo neprimerljivo simulacijo veslanja in optimalne koristi, ki jih le ta ponuja.

Z

Samoregulacija upora

Podobno kot pri veslanju se tudi pri WaterRower-ju obremenitev sorazmerno spreminja glede na intenzivnost uporabnika. Odvisnost upora in hitrosti deluje po principu “pravila kocke”, ki pri podvojeni hitrosti zahteva osem kratno povečanje moči.

Z

Določanje tempa

Podobno kot veslanje, tudi WaterRower ne določa upora in hitrosti temveč ga določa uporabnik. Močneje in hitreje veslate, večja bo hitrost in obremenitev. Od umirjenega veslanja do “šprinterskega”. 

Z

Zavesljaj

Podobno kot pri veslanju tudi vztrajnik WaterFlywheel uporablja počasno premikajočo se maso, da ustvari gladek, enakomeren, po vsej amplitudi giba enakomerno obremenjen zavesljaj, v primerjavi z zračnimi veslači, ki imajo sunkovit, neskladen in neenakomeren zavesljaj, z občasnim izgubljanjem obremenitve. 

Z

Tekoča povezava

Kot veslanje, tudi vztrajnik WaterFlywheel oblikuje povezavo med uporabnikom in vodo z uporabo enostavnega vesla. Vmes ni mehanske povezave, samo stik vesla in vode v gibanju.  

Z

Izčiščen dizajn

Nagrada za oblikovanje WaterRower ločuje od vseh ostalih ponudnikov fitnes opreme. Ročna izdelava in prefinjen dizajn odlikujejo WaterRower opremo, ki se tako učinkovito vključuje v različne ambijente. Vztrajnik WaterFlywheel je oblikovan tako, da natančno posnema dinamiko vode pri veslanju na vodi. Pri izdelavi WaterRower sledi visokim standardom z uporabo samo najboljših materialov, ki zagotavljajo nemoteno, več letno, delovanje tudi v zahtevnih okoljih in pogosti uporabi.

Popolna vadba

Veslanje ima že zelo dolgo status popolne aerobne vadbe. 

“Veslanje, sobno ali v naravi, ima ne glede na stopnjo intenzivnosti velike telesne zahteve, v primerjavi z ostalimi aerobnimi aktivnostmi. Velika poraba kalorij je rezultat števila mišic, ki se aktivirajo pri veslanju, še posebno pri napravah, ki uporabljajo premikajoči sedež, kjer se močno aktivirajo spodnje, zgornje mišice in mišice trupa.” Dr.C. Everett Kopp, Former US Surgeon General 

  • 84% mišične mase – Veslanje, več kot karerakoli vadba, zaposli vse večje mišične skupine oziroma 84% mišic telesa.
  • Povečajte učinek in zmanjšajte čas – veslanje porabi več kot 1000 kalorij na uro in to pri precej nižji intenzivnosti, kot ostale aerobne aktivnosti.
  • Prijazno do sklepov – pri veslanju premikamo sklepe skozi celoten gib z minimalno obremenitvijo in brez telesne teže, kar uvršča veslanje med eno od najboljših vadb za uporabike, ki trpijo za bolečinami v sklepih. 
  • Telesna drža – Fiziologi so si edini, da je veslanje idealna vadba za izboljšanje drže, saj vključuje iztegovanje nog, odpiranje kolkov in ramen.
  • Sprostitev duha – harmonija izhaja iz naravnega ravovesja elementov. WaterRower združuje tišino valujoče vode, topline lesa in ritmičnega gibanja.  

Profesionalna oprema

Fitnes dvorana

WaterRower je izdelan za potrebe zelo zahtevnega okolja. Širok izbor modelov omogoča prilagoditev vsakemu prostoru in stilu. Kompaktna in mobilna oblika omogočata učinkovito izrabo vašega prostora. Dolgo znan, kot NAJPOPOLNEJŠA AEROBNA VADBA je WaterRower neprimerljiv v simulaciji veslanja in njegovih pozitivnih učinkov na zdravje. WaterRower je zaradi visoke kvalitete, ugodne cene in minimalnega vzdrževanja investicija, ki se vam bo hitro povrnila.

Rehabilitacijski center

WaterRower, za razliko od konvencionalnih sobnih veslaških naprav, ustvari ne-agresivno in ne-obremenilno okolje za vadbo in rehabilitacijo. Teža uporabnika ne obremenjuje kolen in gležnjev zaradi sedeče pozicije. Edinstven vodni vztrajnik WaterFlywheel, pa omogoča enakomerno obremenjen zavesljaj, brez neskladnih sunkov in mehanske obremenitve, ki je značilna za konvencionalne veslaške ergometre. Zaradi vseh naštetih prednosti je postal WaterRower priljubljena izbira fizioterapevtov in praktikov športnih znanosti po vsem svetu.

Osebno Trenerstvo

Širok izbor modelov omogoča prilagoditev vsakemu prostoru in stilu. Kompaktna in mobilna oblika omogočata učinkovito izrabo vašega prostora. Dolgo znan, kot NAJPOPOLNEJŠA AEROBNA VADBA je WaterRower neprimerljiv v simulaciji veslanja in njegovih pozitivnih učinkov na zdravje. Teža uporabnika ne obremenjuje kolen in gležnjev zaradi sedeče pozicije, edinstven vodni vztrajnik WaterFlywheel pa omogoča enakomerno obremenjen zavesljaj. WaterRower, za razliko od konvencionalnih sobnih veslaških naprav, ustvari ne-agresivno in ne-obremenilno okolje za vadbo in rehabilitacijo. 

S celostnim sistemom edukacije in podpore WaterRower omogoča kvalitetno podporo kupcu, da učinkovito zadovolji želje svojih strank.

Skupinska vadba

Veslanje je dolgo poznano, kot najpopolnejša aerobna vadba, pogosto pa se pozablja, da je tudi odlična skupinska vadba. Tradicionalno so veslanje prakticirali v šolah in univerzitetah za krepitev timskega duha. Popolno posadkopredstavljajo v čolnu, ki se gibljejo kot eden…. kar vodi tudi skupine pri skupinski vadbi. Vodena vadba motivira udeležence z raznolikostjo in medsebojnimi izzivi tako, da 50-60 minutna vadba mine, kot bi mignil.

Domači fitnes

Odličen dizajn

WaterRower dosega najvišje standarde v oblikovanju fitnes opreme in inženiringu. Velika izbira modelov omogoča, da se vsak WaterRower nevsiljivo prilagodi prostoru in zahtevam uporabnika. V pokončni postavitvi zavzametoliko prostora, kot običajen stol.Nagrajen dizajn WaterRowerja je bil razstavljen tudi v Londonskem Design Museumu.

Prilagodljivost

WaterRower je oblikovan tako, da se prilega vsakemu prostoru, življenskemu slogu in rekreativnim potrebam in željam posameznika. Oblika, ki je okras prostoru, pokončna postavitev, tiho delovanje in integrirani koleščki, ki omogočajo hitro in enostavno prestavljanje po prostoru.

Vadba za vso družino

Veslanje je popolna vadba za vsakega uporabnika. Naravno prilagodljiv upor je idealen tako za stare kot za mlade, ženske ali moške, velike ali majhne, šprtnike in take z slabo kondicijo. Z vadbo na WaterRower-ju aktivirate vse mišice telesa, celo s kratko vadbo porabljate kalorije in učvrstite telo.

Ostanite motivirani 

Z uporabo monitorja dobite osnovno povratno informacijo in tako izboljšate kondicijo in dosežete svoj športni cilj. Pridružite se We-Row skupnosti, kjer uporabniki komunicirajo in trenirajo skupaj. Pridobite dodatni software in trenirajte z več zabave ali naročite Video/DVD.

Waterrower modeli

Natural

Club

Oxbridge

Classic

S1

M1 LO Rise

M1 Hi Rise

Indorow

Kontakt

Medisport AltitudeTraining
SI-1215, Slovenia

© Medisport 2019 | All rights reserved | Privacy Policy | Webdesign: www.splet99.net