Programi treninga

EWOT TRAINING PROGRAM
EWOT PROGRAM VADBE

Protokol
BASIC EWOT

odpravlja utrujenost, pretreniranost, blaži učinke stresa, učinkovito in hitro odpravi posledice „alkoholnega mačka“, odplavlja laktat in poveča oziroma izboljša koncentracijo.

Protokol je oblikovan na osnovi knjige dr. Manfreda von Ardenne „Oxygen Multistep Therapy“ in je najenostavnejši in najlažji od protokolov, ki so del sistema Kontrastnega treninga.

Namenjen je začetnikom in uporabnikom, ki so zaradi različnih vzrokov v slabi fizični pripravljenosti oziroma nevajeni napornejše fizične aktivnosti.

Zelo primeren je tudi za športnike, ki poleg rednega treninga ne morejo ali ne želijo izvajati protokola s kontrastnimi šprinti.

Priporoča se petnajst minutni trening, vendar pa je v drugačnih okoliščinah, ko le ta še ni mogoč povsem učinkovit tudi trening, ki traja več kot 3 minute. Ne bodite v skrbeh, če je prvi trening krajši. Ključ do uspeha so ponovitve in vztrajnost. Telo se bo v vsakem primeru odzvalo, kako hitro pa je odvisno od vašega trenutnega zdravja in kako pogosto boste uporabljali trening s kisikom.

V primeru, da ob posvetu z zdravnikom, s prehranskimi dodatki želite povečate učinek, začnite s protokolom 20 minut po zaužitju. Trenirajte vsaj 3 minute in če lahko, nadaljujte vse do 15 minut.

Po vadbi počivajte 30 minut, da omogočite telesu, da se ohladi in regenerira. Ko ste zmožni z lahkoto in brez truda vaditi 15 minut lahko poskusite z naprednejšimi protokoli kontrastnega treninga, ki vam pomagajo doseči specifične cilje.

Contact

Medisport AltitudeTraining
SI-1215, Slovenia

© Medisport 2019 | All rights reserved | Privacy Policy | Webdesign: www.splet99.net