Profesionalni višinski sistemi

COMMERCIAL ALTITUDE SYSTEMS

S profesionalnimi sistemi lahko ustvarimo okolje s poljubno nadmorsko višino v manjših ali večjih objektih, kot so višinski hoteli, višinski apartmaji, višinske sobe, športni objekti, dvorane, fitnes centri, spa centri in podobno. Njihova prednost je, da se lahko izdelajo kjerkoli, na katerikoli nadmorski višini, še posebno pa so učinkoviti na višini morja, kjer omogočajo najpopularnejši sistem za pripravo športnikov “TRAIN LOW, SLEEP HIGH”, s treningom na nižini in spanjem na višini.

Profesionalni sistem predstavlja kompresor s pripravo zraka , višinski modul ter računalniški sistem za krmiljenje, ki povezuje in nadzorjuje vse naštete komponente ter omogoča uporabo višinskega okolja po standardnem protokolu ali protokolu po meri uporabnika

Profesionalni višinski sistemi omogočajo uporabo poljubne nadmorske višine večjemu številu oseb in se lahko uporabljajo za spanje (altitude sleeping) in/ ali za aktivno višinsko vadbo (altitude exercise). Višinska okolja so poleg obstoječih prostorov kot so sobe, dvorane, apartmaji, ki se predelajo v višinska okolja lahko tudi po meri izdelane višinske modularne komore ali samostoječe napihljive komore.

Profesionalni višinski sistemi se izdelujejo po naročilu, po meri investitorja, zato stopite v stik z nami za podrobnejše informacije.

Za naročila, cenik in ostale informacije nas kontaktirajte po e-pošti info@medi-sport.net.

Contact

Medisport AltitudeTraining
SI-1215, Slovenia

© Medisport 2019 | All rights reserved | Privacy Policy | Webdesign: www.splet99.net